(1) 2 3 4 ... 6 »
Advertorial : A brilliant journey
Gepost door Mr. Joogle op 25/07/2014

Laten we een tijdmachine bouwen en zorgen dat we op een juiste plek terecht komen. Wél... in dit filmpje komt het mss niet zo best uit. Leuk gevonden, toch?

OWN CONTENT... Bookmark and Share
Advertorial : TRANSFORMERS AGE OF EXTINCTION - WIN
Gepost door Mr. Joker op 16/07/2014

De film begint na een epische strijd die de wereld heeft gered, maar een een grote stad verloren achterliet. Wanneer de mensheid aan de wederopbouw begint, laat een duistere groep van zich horen in een poging de richting van de geschiedenis te controleren. In samenwerking met Sony Pictures Releasing Belgium kan je ook kans maken op een film pakket incl. twee vrijkaarten voor deze film.Om kans te maken op dit pakket mail je een printscreen (info at badchix.com) door als bewijs dat je onze Facebook Pagina volgt. Om deel te kunnen nemen, moet je minimaal 18 jaar zijn!

OWN CONTENT... Bookmark and Share
Advertorial : Bloggen bij Badchix
Gepost door Staff Badchix op 18/06/2014

Badchix is dringend opzoek naar een aantal extra vrijwilllige bloggers die op bepaalde dagen hun creativiteit willen laten zien op één van de meest toonaangevende websites die er op het wereldwijde web terug te vinden zijn.Voor informatie of interesse stuur ons een mail op info(at)badchix.com, wij kijken al uit om samen met u een flesje te laten knallen.
Groeten, Staff Badchix

Bookmark and Share
 
Advertorial : Dubbelfrisss - Boys vs Girls de Smaakbattle
Gepost door Mr. Joker op 05/05/2014

Dubbelfrisss heeft een mannen- en vrouwensmaak laten ontwikkelen door een team van jongens en een team van meiden. Zo hebben de twee teams niet alleen de smaak, maar ook de verpakking ontwikkeld. De jongens hebben de naam "Berry Burst" aan hun stoere mannelijk drankje gegeven. De meiden hebben dan weer "Hippe peer + happy kiwi" wat staat voor vrolijk/houden van het leven, een drankje om samen van te genieten.


En nu komt het.. doe mee aan de smaakbattle! De smaken staan beiden in de schappen van de supermarkt sinds week 14. Het komt erop neer dat die gene die het meest populair is en waarvan de meeste liters verkocht worden, in de schappen zal blijven. De andere smaak wordt uit de schappen gehaald. Er zal ook video content worden opgenomen waarin the boys zullen battlen tegen de girls (elke week een nieuwe battle). De kijkers worden verleid om voor het jongensteam of voor het meidenteam te kiezen op het actieplatform van Dubbelfrisss. #teamboysss #teamgirlsss

Bookmark and Share
Advertorial : Out of the box. Een experiment over verantwoordelijkheid.
Gepost door Mr. Joker op 18/04/2014

Je hebt vast al eens in een situtie gezeten dat er iemand de verantwoordelijkheid moet nemen als het écht lastig werd. Misschien was jij wel die persoon die de leiding nam. En daar draait het allemaal om in Out Of The Box.Zie je een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Wat ze niet weten, is dat ze worden geobserveerd door een officier van Bureau Leiderschap. Ze hebben exact 30 minuten, om uit de box te geraken. Wie weet het hoofd koel te houden en wie wordt er knettergek? Bekijk de video en vraag je af: “Wat zou ík doen?”

OWN CONTENT... Bookmark and Share
Advertorial : Een vak leren én militair worden?
Gepost door Staff Badchix op 14/04/2014

Zit je momenteel op het VMBO? Zie jij jezelf later aan de slag gaan bij Defensie? En wil je een vak leren én militair worden? Dat kan, want dan is de VeVa-opleiding misschien iets voor jou. Je volgt de opleiding op een van de ruim 30 ROC’s door heel Nederland en je kunt kiezen uit negen richtingen: bedrijfsautotechniek, bouw, grondoptreden, ICT, logistiek, maritiem, mechatronica, vliegtuigonderhoud of zorg.


Voor elk wat wils, beter nog je kan je opleiding ook nog bij jou in de buurt volgen. De VeVa (veiligheid en vakmanschap) is geen opleiding voor stilzitters. Zo zal je minimaal acht uur per weken sporten en breng je elke maand een week door op een militaire kazerne. Op die manier maak je heel snel kennis met de wereld van Defensie, zal je op bivak gaan, leer je militaire basisvaardigheden en brengt jouw vak in de praktijk. Ontdek of VeVa bij jou past én op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl

Bookmark and Share
Advertorial : VAG UNITED INDOOR SHOW
Gepost door Mr. Joker op 28/01/2014

VAG UNITED presenteert op zaterdag 12 en zondag 13 juli 2014 een gloednieuw event: VAG UNITED INDOOR SHOW. Voor alle ‘vag’liefhebbers bundelt dit event gedurende twee dagen alle belangrijke aanbieders/specialisten uit deze sector. Het wordt een uitzonderlijk totaalevent waarop een combi gemaakt wordt van een tuning beurs, swap meet, luchtgekoelde wagens, exclusieve wagens, een tweedehands autoverkoop én ook de dealers zijn uiteraard aanwezig.

OWN CONTENT... Bookmark and Share
Advertorial : Je Eerste Vlieguur bij Defensie
Gepost door Mr. Joker op 26/12/2013

Heb jij er altijd al van gedroomd op piloot te worden van een F-16 of de Apache? Ontdek het tijdens je eerste Vlieguur bij Defensie. Blijf jij cool onder spanning en tijdsdruk en weet jij bovendien online een heel vlieguur te volbrengen? Dan maak je kans op een exclusieve vlucht in een Cougar! Dus wacht niet langer en begin snel met je eerste vlieguur op deze website. Om piloot te worden bij Defensie moet je eerst door de selectie.

Daarna volg je de opleiding in Nederland en in de VS. Wat betekend dat je een onvergetelijke tijd vol uitdagende oefeningen, zoals nachtvliegen en survival te wachten zal staan. De opleiding wordt uiteindelijk beloond met het beroep van je dromen.


Bookmark and Share
Advertorial : Runball Rally, 2014 starts in Belgium
Gepost door Mr. Joker op 18/12/2013

De vaste bezoeker heeft ons de afgelopen jaren vast al zien deelnemen aan verschillende grote rallies, en volgend jaar zal niet anders zijn. Want dan gaan we deelnemen aan de Runball Rally. Een 7 daagse trip doorheen Europa. Maar waarom doe jezelf ook niet een keer mee, want voor slechts €1150 pp heb je al een 4-sterren hotel + ontbijt op alle locaties waar de rally zal overnachten.En dat is een koopje, wetende dat wij bij andere rallies een upgrade van minimaal 2500 pound per persoon extra moesten betalen om in een standaard 4 sterren hotel te kunnen overnachten. Ik zeg inschrijven! Meer informatie je terug vinden op www.runballrally.com

Bookmark and Share
Advertorial : Aan de slag bij Defensie
Gepost door Mr. Joker op 08/11/2013

Zit je momenteel nog op het VMBO? En wil je graag zekerheid voor een MBO-diploma, maar kan je aan de andere kant niet meer wachten om aan de slag te gaan bij Defensie dan kan VeVa-opleiding voor jouw misschien iets betekenen. Je volgt de opleiding op een van de ruim 30 ROC’s door heel Nederland en je kunt kiezen uit negen richtingen: bedrijfsautotechniek, bouw, grondoptreden, ICT, logistiek, maritiem, mechatronica,


vliegtuigonderhoud of zorg. Er is dus altijd een richting die bij jouw interesse past en meestal kun je je opleiding ook nog bij jou in de buurt volgen.

De VeVa (veiligheid en vakmanschap) is geen opleiding voor stilzitters. Je sport minimaal acht uur per week en brengt elke maand een week door op een militaire kazerne. Op deze manier maak je al snel kennis met de wereld van Defensie. Zo trek je op bivak, leert militaire basisvaardigheden en brengt jouw vak in de praktijk. Ontdek snel of VeVa bij jou past én op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl.

OWN CONTENT... Bookmark and Share
(1) 2 3 4 ... 6 »
Login
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Remember me

Wachtwoord vergeten?

Registreer u Nu!
Badchix op Facebook
Premium Partners
    
  
Hometown Hottie
Advertorial